Neon Red Laser Corydoras Catfish


Genel bakış
Neon Kırmızı Lazer Corydoras Yayın Balığı, popüler Aeneus Corydoras Yayın Balığı’nın cesur renkli bir çeşididir. Yanardöner bir parlaklık ile parlayan çarpıcı öküzböceği kırmızı gövde renklendirmesi, muhteşem altın renkli yüzgeçlerle güzelce çerçevelenir ve bu genellikle göz ardı edilen akvaryum alt dweller’ine herhangi bir tatlı su topluluğu kurulumunda gösterişli bir varlık kazandırır.

Neon Kırmızı Lazer Corydoras Yayın Balığı doğal olarak Güney Amerika’nın büyük bir kısmında Columbia ve Trinidad’dan Paraguay ve Arjantin gibi orta ve güney bölgelere kadar görülür. Neon Kırmızı Lazer Corydoras Yayın Balığı, yayın balıklarının daha yavaş hareket eden sularda yaşayacağı vahşi doğada 20 ila 30 balık okulunda yaşıyor.

Neon Kırmızı Lazer Corydoras’ı düzgün bir şekilde barındırmak için en az 30 galon büyüklüğünde bir akvaryum önerilir. Yumuşak kumlu bir substrat da takdir edilecektir. Yayın balığının hassas dikenlerinin tahriş olmasını önlemek için pürüzlü kenarlı alt tabakalardan kaçının. Akvaryum, akvaryum bitkileri, pürüzsüz kenarlı kayalar ve dalgaların karaya attığı odun ile açık alan ve yayın balığı için yüzmek için alanlar bırakır. Neon Kırmızı Lazer Corydoras, sayıca olmaktan hoşlanan sosyal balıklardır, bu nedenle altı veya daha fazla küçük bir okul bu kediler için idealdir.

Neon Kırmızı Lazer Corydoras Yayın Balığı omnivordur ve yetişkin örnekler için dondurulmuş / çözülmüş kan solucanları, tuzlu su karidesleri ve mysis karidesleri ile birlikte kaliteli pul yemleri ve peletler dahil iyi dengelenmiş bir diyet gerektirir.

Yaklaşık satın alma boyutu: 1-1 / 4 “ila 1-3 / 4”

Viewed
Navigation

Recently Viewed

Close

Close

Kategoriler