Peacock Gudgeon


genel bakış
Tavus Kuşu Gudgeon, çok çeşitli elektrikli renklere sahiptir. Muhteşem, çok renkli işaretleriyle ve farklı, saplı “göz spotu” ile, neden canlı renkli tavus kuşundan adını aldığını görmek kolaydır. Küçük olmasına rağmen, Tavuskuşu Gudgeon hem başlangıç ​​hem de deneyimli hobilere hitap eden özelliklerde büyüktür. Peacock Gudgeon, topluluk akvaryumuna, ekili akvaryuma veya biyotop akvaryumuna ek olarak renkli, huzurlu ve bakımı kolay bir üründür. Tavus Kuşu Gudgeon, tecrübeli hobilere bu muhteşem balıkları yetiştirme heyecanını sunar.
İyi dekore edilmiş veya iyi filtrasyona sahip iyi bir akvaryumda uygun bakım, bu balığın ev akvaryumunda yumurtlanmasını teşvik edebilir. Erkek Tavuskuşu Gudgeonları kadın meslektaşlarından daha büyük, yuvarlak başlı ve sefalik kamburlar geliştiriyorlar. Dişi Tavuskuşu Güvercinleri, biraz daha akıcı özelliklere sahip daha küçüktür. Dişi Tavus Kuşu Gudgeonları yumurtlamaya hazır olduğunda, karnında belirgin bir sarı yama gelişir. Yumurtlamaya hazır olduğunda, bu yumurta katmanları rockwork, mağara, PVC borular, saksılar ve diğer nişlerde seçilen bir yumurtlama alanını temizleyecektir. Yumurtalar serildikten sonra, erkek Tavuskuşu Gudgeon yumurtaları yumurtadan çıkana kadar savunur.

Peacock Gudgeons’a pul gıdalar gibi kaliteli hazırlanmış gıdaların yanı sıra dondurulmuş veya dondurularak kurutulmuş gıdalar dahil olmak üzere çeşitli bir diyet sunun. Kan kurdu ve salamura karides gibi etli, protein açısından zengin gıdalar yumurtlamayı teşvik edebilir.

Yaklaşık Satın Alma Boyutu: 1 “ila 2”

Kategoriler:
Viewed
Navigation

Recently Viewed

Close

Close

Kategoriler