genel bakış
Tiger Botia Loach, Asya akarsuları ve nehirlerinden kaynaklanan bir dip sakinidir. Bu Botia Loach’ın gövdesi, kahverengi veya yeşil bir tonla renklendirilmiş gümüştür. Diğer Botia sapları gibi, bu çoprağın ağzından çıkıntı yapan dört çift diken ile tanımlanabilir. Bu Loach’ın tüm vücudu ve yüzgeçleri, siyah balığa sahip ve bu balığa kaplan benzeri bir görünüm veriyor. Tiger Botia Loach bazen enfekte ettikleri ölçeksiz bir balık olarak adlandırılır ve orada cilde gömülü küçük ölçekler vardır.
Tiger Botia Loach, kendi türünden veya diğer yarı saldırgan balıklardan hoşlanan yarı agresif bir balık olan aktif bir temizleyicidir. Aynı yaş ve büyüklükteki diğerleriyle birlikte okul alacaktır. Tiger Botia Loach, özellikle uyurken mağaraları, delikleri ve saklanacak diğer yerleri takdir ediyor. Ayrıca salyangozların doğal bir avcısıdır ve ekili veya topluluk akvaryumunda kontrolüne yardımcı olurlar.

Bu türün üreme alışkanlıkları bilinmemektedir ve başarılı esir üreme henüz kaydedilmemiştir.

Tiger Botia Loach günde birkaç kez az miktarda yiyecek gerektirir. Onlara çeşitli kan kurdu, tuzlu su karidesi ve kaliteli pul veya pelet yiyecekleri verin.

Yaklaşık Satın Alma Boyutu: 1-3 / 4 “ila 2-1 / 2”

Kategoriler:
Viewed
Navigation

Recently Viewed

Close

Close

Kategoriler