Reticulated Hillstream Loach


genel bakış
Reticulated Hillstream Loach olağanüstü güzellikteki meraklı bir balıktır. Reticulated Hillstream Loach’ın benzersiz fiziksel özellikleri, hızlı akan akışlara uyarlanmış hayatı yansıtır. Düzleştirilmiş gövde, Reticulated Hillstream Loach’a son derece hidrodinamik bir şekil veren özel bir uyarlamadır. Bu aerodinamik gövde şekli, Reticulated Hillstream Loach’ın çok az güç harcayarak çok güçlü akımlarda gezinmesine (veya sabit kalmasına) yardımcı olur. Buna ek olarak, bu çok pratik ve özel vücut şekli, Butterfly Hillstream Loach’ın muhteşem kanat benzeri yüzgeçlerini vurgulamaya yardımcı olur. Grafik benekli bir desen, klasik piscine şekle olan herhangi bir geleneksel benzerliği ortadan kaldırmak için daha fazla görsel ilgi ekler. Uygun bakım ile bu huzurlu balık, sıra dışı akvaryum sakinleri arayan tatlı su hobileri için mükemmel bir seçimdir.
Hızlı hareket eden Asya akışlarından gelen Reticulated Hillstream Loach, bu ortamlarda bulunan koşulları çoğaltan yerleşik bir akvaryum gerektirir. Reticulated Hillstream Loach’ın sağlığını sağlamak için yüksek su kalitesi ve havalandırma artı güçlü su hareketinin korunması önemlidir. Güç kafaları kullanılarak hızlı hareket eden, oksijen açısından zengin bir ortam elde edilebilir. Güç kafası girişine bağlı havayolu tüpünün temiz havada çekildiğinden emin olun. Ayrıca, daha fazla çözünmüş oksijen içeriği sağlamak için yüksek su sıcaklıklarından kaçının. Reticulated Hillstream Loach, su sıcaklıklarının sürekli olarak 75 derece Fahrenheit’in üzerinde olduğu tropikal bir akvaryum kurulumuna yerleştirilmemelidir. Tiger Hillstream Loach için doğal bir yaşam alanı oluşturmak için, eskitme akışını çoğaltmak için çeşitli boyutlarda ve şekillerde bol miktarda nehir kayalığına sahip su manzarası. Nehir kayaları üzerinde büyüyen veya onu saran yosunlar ve diğer gıda maddeleri, faydalı yem arama faaliyeti sunan önemli bir besin kaynağıdır. Reticulated Hillstream Loach’ı barındırmak için önerilen en az 30 galonluk bir tank sağlanmalıdır.

Reticulated Hillstream Loach’ı beslemek zor değildir çünkü ağzına sığacak kadar küçük gıda maddelerini kabul eder. Daha önce de belirtildiği gibi, nehir kayası üzerinde oluşan detritus ve algler gibi biyolojik maddeler diyetinin önemli bir bölümünü oluşturur. Reticulated Hillstream Loach’un diyetini, yüksek kaliteli bir pul gıda, etobur peletler batırmak, yosun gofretleri, dondurularak kurutulmuş kan kurdu ve tubifeks solucanları gibi akvaryumun dibine batan gıdalarla takviye edin.

Yaklaşık Satın Alma Boyutu: 1 “ila 2-1 / 2”

Kategoriler:
Viewed
Navigation

Recently Viewed

Close

Close

Kategoriler