Genel bakış
Pembe Ölçekli Peri Wrasse olarak da bilinen Kırmızı Kadife Peri Wrasse, Maldiv adalarını çevreleyen sulardan kaynaklanmaktadır. Kırmızı Kadife Peri Wrasse, vücudun ön kısmı kırmızı renkte, geri kalanı sarı renkte olan küçük renkli bir wrasse. Balıklar olgunlaştıkça, balığın önüne doğru olan pullar koyu kenarlar oluşturur. Dişinin rengi, erkeğin parlaklığı ile karşılaştırıldığında hafifletilir. Kur yapma sırasında erkek, eşini ikna etmek için yanlarda neredeyse beyaza dönecektir. Renkler balığın ruh haline göre değişebilir.
Red Velvet Fairy Wrasse, 70 galon veya daha büyük bir sadece balık veya resif akvaryumuna hem renk hem de aktivite getirecek çok huzurlu, aktif bir balıktır. Mercanları veya omurgasızları rahatsız etmeyecekler, resif akvaryumu için mükemmel bir balık haline getireceklerdir. Bu wrasses atlamayı sever, bu nedenle sıkı oturan bir gölgelik önerilir.

Red Velvet Fairy Wrasse diyeti, yüksek kaliteli deniz pulları ve deniz pelet yeminin yanı sıra vitamin bakımından zengin dondurulmuş mizik karides, vitamin açısından zengin dondurulmuş tuzlu su karidesleri ve diğer etli yiyecekleri içermelidir.

Yaklaşık Satın Alma Boyutu: Orta Erkek: 2 “ila 3”, Büyük Erkek: 3 “ila 4”

Kategoriler:
Viewed
Navigation

Recently Viewed

Close

Close

Kategoriler