Genel bakış

Lineatus Fairy Wrasse, Büyük Set Resifi ve Mercan Denizi’nin sularından kaynaklanmaktadır. Akvaryum hobisinde çok sık görülmeyen çok renkli, huzurlu balıklardır. Bu türün baskın erkeği, kadın / alt baskın erkeğe göre daha parlak renklidir. Bu türün dişi / alt baskın erkeği, baş ve vücudu kaplayan, kuyruğa doğru ilerlediklerinde lekelere dönüşen birden fazla mavi yatay çizgiye sahiptir. Dişi / sub-dominant erkek, akvaryumda bu türün tek balığı olarak dahil edilirse baskın bir erkeğe dönüşecektir. Bu wrasse, ailelerindeki en güzel balıklardan biridir ve birçok meraklı arasında aranır. Lineatus Fairy Wrasse, hem balık hem de resif akvaryumuna hem renk hem de aktivite getirecek çok huzurlu, aktif bir balıktır. galon veya daha büyük. Mercanlara ve omurgasızlara zarar vermezler, bu da onları resif akvaryumu için ideal aday yapar. Bu wrasse atlamayı sever, bu nedenle sıkı oturan bir gölgelik önerilir.

Lineatus Fairy Wrasse diyeti, vitamin zenginleştirilmiş dondurulmuş mysis karides, vitamin açısından zengin dondurulmuş tuzlu su karides ve diğer etli yiyecekleri ve yüksek kaliteli deniz pulunu ve deniz pelet yemini içermelidir.

Yaklaşık Satın Alma Boyutu: Küçük: 1-1 / 2 “ila 2-1 / 2”; Orta: 2-1 / 2 “ila 3-1 / 2”; Büyük: 3-1 / 2 “ila 4”; XLarge: 4 “ila 5”

Kategoriler:
Viewed
Navigation

Recently Viewed

Close

Close

Kategoriler