Genel bakış
Sekiz Hatlı Peri Wrasse olarak da bilinen Sekiz Hatlı Flaşör Wrasse, Kızıldeniz’in sularından kaynaklanmaktadır. Eightline Flasher Wrasse, farklı sarı, turuncu ve kırmızı tonlarına sahip dikkat çekici derecede renkli bir wrasse. Bu balığın ayırt edici özelliği, balığın uzunluğu boyunca yatay olarak uzanan sekiz çarpıcı mavi çizgidir. Dişinin rengi, erkeğin parlaklığı ile karşılaştırıldığında hafifletilir. Kur yapma sırasında erkek, eşini ikna etmek için parlak renkli yüzgeçlerini sergileyecek. Renkler balığın ruh haline göre değişebilir.

Eightline Flasher Wrasse, hem rengi hem de aktiviteyi 50 galon veya daha büyük bir sadece balık veya resif akvaryumuna getirecek çok huzurlu, aktif bir balıktır. Mercanları veya omurgasızları rahatsız etmeyecekler, resif akvaryumu için mükemmel bir balık haline getireceklerdir. Tek bir erkek, erkekten önce veya erkekle aynı anda sokulan bir grup dişi ile tutulabilir. Bu wrasses atlamayı sever, bu nedenle sıkı oturan bir gölgelik önerilir.

Eightline Flasher Wrasse diyeti, yüksek kaliteli deniz pulları ve deniz pelet yeminin yanı sıra vitamin açısından zengin dondurulmuş mizik karides, vitamin açısından zengin dondurulmuş salamura karides ve diğer etli yiyecekleri içermelidir.

Yaklaşık Satın Alma Boyutu: Çocuk / Kadın Küçük: 1-1 / 2 “ila 2” Orta: 2 “ila 3” Büyük: 3 “ila 3-1 / 2” Erkek Küçük: 2 “ila 3” Orta: 3 “ila 3 -1/2 “Büyük: 3-1 / 2″ ila 4 ”

Kategoriler:
Viewed
Navigation

Recently Viewed

Close

Close

Kategoriler