Genel bakış
Labout Peri Wrasse’si Büyük Set Resifi ve Yeni Kaledonya sularından kaynaklanır ve dış resifte küçük gruplar halinde bulunur. Labout Peri Wrasse, burun, kafa ve mavi bir kapak ile kırmızı, turuncu ve sarı arasında değişen renklere sahiptir. Bu türün erkek ve dişileri çok benzer renklidir, ancak kur yaparken erkek artan renk yoğunluğu sergileyecektir. Renkler balığın ruh haline göre değişebilir.

Labout Peri Wrasse, hem renk hem de etkinliği 90 galon veya daha büyük bir resif akvaryumuna hem renk hem de aktivite getirecek çok huzurlu, aktif bir balıktır. Mercanları veya omurgasızları rahatsız etmeyecekler, resif akvaryumu için mükemmel bir balık haline getireceklerdir. Tek bir erkek, erkekten önce veya erkekle aynı anda sokulan bir grup dişi ile tutulabilir. Bu wrasse atlamayı sever, bu nedenle sıkı oturan bir gölgelik önerilir.

Labout’un Peri Wrasse diyeti, yüksek kaliteli deniz pulları ve deniz pelet yeminin yanı sıra vitamin açısından zengin dondurulmuş mysis karidesleri, vitamin bakımından zengin dondurulmuş tuzlu su karidesleri ve diğer etli yiyecekleri içermelidir.

Yaklaşık Satın Alma Boyutu: Küçük 1-1 / 2 ila 2 “, Orta 2” ila 3 “, Büyük 3” ila 4 “; XLarge: 4” veya daha büyük.

Kategoriler:
Viewed
Navigation

Recently Viewed

Close

Close

Kategoriler