Genel bakış

Esir Alınmış Neredeyse Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı, popüler Ocellaris Palyaço Balığı’nın eşsiz bir renk çeşididir. Adından da anlaşılacağı gibi, bu özel çeşitlilik, vücudunda beyaz çubukların veya şeritlerin çoğundan yoksun, neredeyse “çıplak” görünümü ile geleneksel Ocellaris Clownfish’den öne çıkıyor. Beyaz çubukların veya şeritlerin tamamen yokluğunu gösteren Esir-Bred Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı’ndan farklı olarak, Esir-Getirilmiş Neredeyse Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı, normalde kafa çubuğunun yerleştirileceği büyüleyici yanak noktalarına sahip bir alçakgönüllülük sergilemektedir. Esir Alınan Neredeyse Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı, kafasının veya vücudunun herhangi bir yerinde rastgele küçük lekelere sahip olabilir.

Esir Alınmış Neredeyse Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı en iyi 20 galon veya daha büyük bir akvaryumda bol miktarda canlı kaya ile barındırılır. Aşağıdaki anemon türleriyle simbiyotik bir ilişki oluşturabilir; Halı (Stichodactyla sp.), Sebae (Heteractis crispa), Ampul (Entacmaea quadricolor) veya Ritteri (Heteractis magnifica). Esir Alınan Neredeyse Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı’nın gelişmesi için bir anemon gerektirmese de, bir anemon barındırmayı seçerseniz, akvaryum ve aydınlatma sisteminizin akvaryuma bir tane eklemeden önce her zaman ana anemonun ihtiyaçlarını destekleyeceğinden emin olun.

Esir Getirilmiş Ocellaris Palyaço Balığı Esir Getirilmiş Neredeyse Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı vahşi hasat türlerine göre avantajlıdır. Birincisi, Esir Alınmış Ocellaris Palyaço Balığı çok dayanıklıdır ve ev akvaryumlarında bulunan koşullara daha alışkındır. Bu nedenle, Esir Getirilmiş Neredeyse Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı, acemiler ve tecrübeli akvaryumcular için mükemmel bir seçimdir. Esir Yetiştirilen Neredeyse Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı, aynı anda akvaryuma sokulursa, çeşitli diğer esir palyaço balığı ile tutulabilir.

Esir Yetiştirilen Neredeyse Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı, diğer pek çok esir palyaço balığı gibi, ev akvaryumunda nispeten kolaylıkla yetiştirilebilir ve tuzlu su yetiştiricileri için en yaygın “başlangıç” balıklarından biridir. Dişi çiftten daha büyük olacak ve iki balık genellikle akvaryumda birbirine yakın kalacak.

Esir Alınan Neredeyse Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı bir yumurta tabakasıdır ve yumurtalarını genellikle düz bir yüzeye veya konakçı anemonun tabanının yakınında biriktirir ve yumurtaları diğer tank arkadaşlarından korur. Yumurtalar normalde sıcaklığa bağlı olarak 6-11 gün içinde yumurtadan çıkacaktır. Yavrular, rotifer diyetinde ve sonunda bebek salamura karidesinde ayrı bir akvaryumda yetiştirilmelidir.

Esir Alınmış Neredeyse Çıplak Ocellaris Palyaço Balığı, hem etli gıdalar hem de diyetlerinde yeşillikler gerektiren bir omnivore. Spirulina yosunu açısından zengin, yüksek kalitede deniz pullu yiyeceklerin yanı sıra dondurularak kurutulmuş ve dondurulmuş gıdalar da kolayca kabul edilir.

Yaklaşık Satın Alma Boyutu: 1-1 / 2 “ila 2-1 / 2”

Kategoriler:
Viewed
Navigation

Recently Viewed

Close

Close

Kategoriler