Genel bakış
McCosker’in Flasher Wrasse, akvaryumunuzun yıldızı olacağından emin resif güvenli bir wrasse. Bu dayanıklı wrasse türü, yerleşik ev akvaryumlarına iyi uyum sağlayarak güzel ve aktif bir katkı sağlar. Canlı renklere sahip erkek McCosker’in Flasher Wrasse’si ağırlıklı olarak kırmızı / turuncu, sarı midesini tamamlayan mavi, yatay çizgili. Turuncu sırt yüzgeci kırmızı, sarı ve mavi ile vurgulanır ve tek bir uzun ışın içerir. Turuncu anal yüzgeç boyunca muhteşem, kırmızı bir bant etkileyici ve cesur bir renk paleti oluşturur. Kadın renklendirme ve genel görünüm daha hafiftir. Dişilerde ayrıca büyük dorsal ve anal yüzgeçler yoktur.

McCosker Flasher Wrasse, bir jumper olduğu için sıkı oturan bir kapakla 55 galonluk (veya daha büyük) bir akvaryum gerektirir. Genellikle resif yamaçları ve moloz bölgeleri boyunca bulunan McCosker’in Flasher Wrasse’si genellikle dibe yakın yüzecek ve bir erkeğin kadın grupları arasında ileri geri yüzdüğü küçük gruplar oluşturma eğilimindedir. Yetişkin bir erkeğin renkleri kur sırasında yoğunlaşır ve kadınları çekmek için yüzgeçlerini parlayabilir veya “parlayabilir”. Akvaryum ekranı başına sadece bir erkek öneriyoruz.

McCosker’in Flasher Wrasse diyetinde vitamin zenginleştirilmiş dondurulmuş misis karidesleri, vitamin zenginleştirilmiş dondurulmuş tuzlu su karidesleri ve diğer etli yiyecekler ve yüksek kaliteli deniz pulları ve deniz pelet yemleri bulunmalıdır.
Yaklaşık Satın Alma Boyutu: Küçük: 1 “ila 1-3 / 4” Orta: 1-3 / 4 “ila 2-1 / 2” Büyük: 2-1 / 2 “ila 3”

Viewed
Navigation

Recently Viewed

Close

Close

Kategoriler